søndag den 31. juli 2011

Lidt nyt til hjemmet

Vi er ved at lave om i vores lille hjem, med hvilket menes at Christian har genåbnet den gamle dør mellem soveværelse og stuen, en dør der har været blændet i al den tid vi har haft lejligheden. Vi har købt en fransk dør på dba som han nu har sat i og det giver det dejligste lys gennem lejligheden :) Sidstnævnte er lidt mørk da den ligger i stueplan midt i Kbh og vi har i længere tid overvejet hvad vi kunne gøre, og dette er så blevet løsningen som fungere rigtig godt (i skal nok få billeder når det er helt færdigt)
Anyway, på trods af det gode lys er der nu en væg mindre og det har begrænset muligheden for indretningen. Jeg havde før min gamle sofa med chaicelon, men det blev bare for voldsom og passede ligesom ikke rigtig ind i stuen mere. Den var så også 6 år gammel og ikke nær så venlig mod øjet som den har været. Min brug af den som seng på kollegiet og de kære mutter har sat sit præg! Så den røg ud i går og vi hentede nogle af Christians gamle flyderstole ned fra loftet som midlertidig løsning, indtil vi fandt en ny.
Allerede i dag så vi så at der var stort søndagsudsalg hos Idemøbler og vi kørte der ud for at se om der fandtes noget interessant :) Og sørme så om der ikke var det!!

Vi er nu ejere af et stks ny sofa nedsat fra 8999,- til 4999,- inkl. rygpuderne og fragt til 250 kr. Ja tak. Billedet er ultra dårligt! I virkeligheden er den lyse støvblå farve super smuk, her virker den blot mørk og kedelig :)
Købte også en lampe i krom (her vist i sort) nedsat fra 777,- til 388,-

Der er dog 5 ugers leveringstid på sofaen, så vi må væbne os med tålmodighed

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar