tirsdag den 10. maj 2011

über lækker kylling

Det ER bare en af mine favoritter og er blevet lavet utallige gange herhjemme. Den er en sikker vinder når vi får gæster, og vi har faktisk formået at spise det tre gange på en uge uden at det bliver kedeligt :D

Man skal blot bruge
1 stk kyllingebryst pr person
2-3 skiver bacon/parmaskinke pr. kyllingebryst
picant smørreost

Snit en god rille i kyllingebrysterne og smør en god klat af osten heri. Luk rillen sammen og rul bacon/skinke omkring så det holder kyllingen godt sammen.
Steg over svag varme i 10-15 minutter på hver side; klar, parat, start med at spise :D

Vi lavede en kartoffelmos til sidst, men efter min mening smager det bedst med en pasta og hjemmelavet pesto - vi havde blot nogle kartofler der skulle bruges (jeg er gået med i kampen på madspild). Derudover fik vi en god salat til :)

1 kommentar:

  1. "vi havde blot nogle kartofler der skulle bruges (jeg er gået med i kampen på madspild)."

    Det kan vi rigtigt godt lide :-))) Rigtig lækker opskrift!


    KH og fortsat en gos kamp mod madspild,
    Selina Juul fra Stop Spild Af Mad

    SvarSlet