lørdag den 28. maj 2011

Ny café i kvarteret

Kæresten og jeg opdagede for et par dage siden at der er kommet nye ejere på en cafe der ligger lige om hjørnet, så den skulle vi selvfølgelig lige prøve. Cafeen hedder Miss Moneypenny og der kan læses lidt om stedet her; http://moneypenny.nu/ . Det er både restaurent, cafe og bar. Lige hvad vi manglede her i området.
Vi blev virkelig overrasket, positivt vel og mærke. Ejeren var simpelthen så flink, han snakkede løs og fortalte om maden, konceptet og opstarten af stedet. Brunchen var enkel bestående af små fade med forskellige skåret pølse, ost, lækre grovboller, tonsvis af frugt, frugtsalat, ovnstegt bacon, røræg og nogle helt fantastiske italienske bruchpølser. Der var ikke noget med at tingene stod i 5 timer, næh nej det kom ud løbende. Som han sagde "hvis i får lyst til yoghurt så sig endelig til, vi laver den i køkkenet til jer så det er friskt og der er selvfølgelig musli og sirup ved". Det er da god betjening :-) Ejeren, som også laver meget af maden selv, fortalte at han går meget op i at der er masser af sunde retter, men at der samtidigt også skal være plads til fx en god frugtsalat med flødeskum og chokolade. Han henter desuden selv sit kød hos en slagter han kender.
Stedet er lille og hyggeligt - og da der blandt mændende (som sad ved de forskellige borde) blev snak om Champions Leauge i aften slog ejeren lige en event op - så nu skal vi til grill, drinks og Barca kamp på Miss Moneypenny i aften, og denne gang hiver vi lige et par venner med. Det skal nok blive hyggeligt :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar