torsdag den 6. januar 2011

Tomatsuppe med pasta og kødboller


En nem og lækker suppe der smager dejligt. 

Kødboller
500 gram hakket oksekød 1 stort finhakket løg
1 æg
Lidt rasp
½-1 dl mælk
Oregano, basilikum evt. andre krydderier efter smag
Salt og peber
Lidt frisk revet parmesan
Rør farsen sammen, rul dem til små kugler og steg dem på en pande

Suppe
2 ds. hakkede tomater
5 dl. vand
1 hønse eller grønsagsbouillon
Pasta
1 tsk. salt
2 spsk. sukker
5 tsk maizena
2 dl. mælk

Som sagt, en super enkel suppe. Start med at sætte pastaen over. I en anden gryde koges tomater og boulion i en 10 minutters tid, sluk varmen og blend suppen. Ryst maizenaen og mælk sammen og hæld det i suppen med de resterende ingredienser, lad suppen koge op igen og så er den ellers klar til servering. Hæld kødboller og pasta i, evt. en klat creme fraice og spis suppen med lidt brød.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar