lørdag den 9. august 2014

Laks med fetatopping

Kender i det at laks hurtigt kan blive lidt, ehm, trivielt ? Jeg har nok tendens til altid at lave det samme når det kommer til laks, nemlig stegt på panden med forskellige krydderier/saucer og så serveret med en salat. Det er også meget fint, men det kan godt blive lidt kedeligt i længden.

Derfor er jeg også lykkelig over at være faldet over denne opskrift på bloggen Loui & Bearnaisen. Det er simpelthen en vinder, og alle tiders når man spiser efter lchf princippet, da den fede fisk og oste-creme fraiche massen mætter dejligt  :D



Jeg lavede en variation, som følger her:

1/2 side laks
ca 1 dl frisk persille, dild og purløg
2 fed hvidløg
100 gr feta
2 gode skefulde creme fraiche
salt og peber
1 lille tsk tørret koriander
saften af en lime

Dup laksen tør og læg den i et oliesmurt fad (jeg glemte at smøre fadet.. Det skal man ikke gøre! Så kan man bruge lang tid på at opbløde og skrabe laks af).
Hak krydderierne fint og bland så alle ingredienserne til ostemassen sammen. Smør det ud over laksen og sæt den i ovnen. Den skal have 180 grader i ca 20 minutter til osten begynder at få lidt farve :) Server med salat (her fx med grillede auberginer, feta og tomat). 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar