lørdag den 11. april 2015

Æbleflæsk


Jeg har netop afprøvet Thomas Rodes opskrift på æbleflæsk med stor succes. Her er opskriften, med et par ændringer:
450 gr flæsk
1 pk bacon
1 løg, i både
2 fed hvidløg, finthakket 
2 håndfulde champignon i skiver
3 små æbler i både
1/4 spidskål, groft snittet
1 håndfuld frisk spinat
Frisk rosmarin og timian
Salt og peber

Start med at stege flæske i smør. Når det er færdigt, tag det så af panden og lad det dryppe af på en rist. Lad lidt fedtstof forblive på panden. 
Mens flæsket tørre på risten, ristes bacon og svampe på panden. Skru ned til middelvarme og tilsæt æbler, krydderurter, løg og hvidløg. Steg i et par minutter. 
Tilsæt så hvidkålen og steg et par minutter. 
Til sidst tilsættes spinat. Krydre godt med salt og peber. Så snart spinaten er faldet sammen, tages panden af varmen. Anret flæsket med grøntsagerne og server med det samme :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar