7 dl. håndvarmt vand
50 gr. gær
400 gr. durummel
600 gr. hvedemel
2 spsk. olivenolie
2 tsk. salt
Opløste gæren i vandet og tilsatte resten af ingredienserne, lod røremaskinen stå i ca. 15 minutter før brødet kom til hævning i 30 minutter. Efter 1. hævning formede jeg brødene, dryssede med lidt extra durummel og lod yderligere hæve i 30 minutter. Bagte dem herefter i 25 minutter ved 225 grader. Uhm de blev gode :)
Spiste det bla. som en god sanwich med ost, chorizo, pesto, ruccola og tomat - og som morgenbrød ude i haven forleden :)
Næsten lige taget ud af ovnen - og skulle lige smages :) |
Dejlig frokost sanwich |
Klar til morgenhygge :) |
Jeg er simpelthen nødt til at prøve det brød en dag, for det ser da bare MEGA lækkert ud :D
SvarSlet