Tirsdag bød på en bulgur salat med bruschetta som tilbehør
Begge dele er ret simple. Kogte bare bulguren i en passende mængde grøntsagsboullion og lod det køle af. Stegte imens noget kyllingepølse og skar tern af de resterende ingredienser som bestod af avokado, feta, forårsløg, frisk tomat og soltørret tomat. Blande blande blande og så er det klar :)
Bruschettaen laves ved at rive tomat, hvidløg og forårsløg hvorefter det blandes med lidt rødvinseddike, olivenolie, salt og peber. Lagde lidt basilikum blade ved og lod trække en times tid. Ristede et par tykke skiver ciabattabrød i ovnen og lagde toppingen over :) Jeg lavede det hele på slump så har desværre ikke mål og antal på disse retter, men de kan jo heldigvis laves lige som man lyster :)
I dag var det kærestemandens tur til at købe ind og jeg lod ham derfor bestemme HELT SELV hvad han ville have. Han havde købt pasta, pesto og feta + hvidløgsbrød... Og ja, jeg indrømmer det nok var lidt for simpelt. Kunne derfor ikke helt holde mig ude af køkkenet, så fik sneget lidt avokado og tomat i retten :P
Ingen kommentarer:
Send en kommentar