Jeg lod mig inspirer lidt af Jamie Oliver og lod aftensmaden bestå af en pasta med hjemmelavet ruccola/basilikum pesto samt en sprød salat
Pesto:
1 god håndfuld frisk basilikum
1-2 håndfulde ruccola
1 god sjat oliven olie
1 håndfuld ristede solsikkekerner (Jeg har vist skrevet det før, men i får den lige igen; solsikkekerner smager mindst lige så godt som pinjekerner og er 100 gange billigere)
Citron efter smag
1 drys revet mozzarella (i mangel på parmasan som jeg glemte at købe, smagte nu fint)
salt og peber
Pestoen er hurtigt lavet i en håndblender
Den færdige pasta ret
Til salaten brugte jeg:
1 pære (Jamie bruger friske figner, men det havde de desværre ikke i Føtex - så jeg brugte pære i stedet)
2 stor håndfuld ruccola
1 frisk mozzarella
4 skiver skinke a la serrano eller parma
salt, peber, olivenolie og rød balsamiko
Ingen kommentarer:
Send en kommentar