Jeg har lavet en dejlig nem pastaret i dag, med ingredienser man næsten altid ligger inde med:
Pasta
1 skvæt olivenolie
Broccoli
1 håndfuld rosiner
1 lille håndfuld solsikkekerner (eller pinjekerner)
parmasan
Jeg brugte en grov spaghettig pasta da vi forsøger at spare lidt på kulhydraterne herhjemme :) imens den koges blancheres broccolien der er pillet i små buketter. Når det er færdigt hældes vandet fra og de to ingredienser + olivenolie blandes sammen.
Retten drysses med lidt rosiner og kerner. Jeg er begyndt at bruge solsikkekerner i stedet for pinjekerner, da de er langt billigere og smager mindst lige så godt. Jeg gav dem to minutter på en varm tør pande og dryssede det så ud over pastaen. Parmasanen giver en god salt smag oven i det søde, og olivenolien gav retten et dejligt pift. Helt sikkert noget der bliver lavet igen :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar